View orderType of content

 
 
 
 
 
 

Language

 
 
 
 
 
 
 

Year

From:
To:

 


...Search a Keyword

 
 
event header image

12. nanotehnološki dan 2016 - Ljubljana   

12. nanotehnološki dan 2016, Ljubljana

6. maja 2016 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani bil organiziran 12. Nanotehnološki dan. Dogodek je organiziral Janez Škrlec (RRD), član Sveta za znanost in tehnologijo RS. Dogodka se je udeležilo več kot 250 udeležencev, tako iz akademsko-znanstvene sfere kot gospodarstva.

Nanotehnološki dnevi so največji dogodki pri nas, kjer se predstavijo nanotehnologije v povezavi s sorodnimi vedami. Dogodki so vedno bolj fokusirani v aplikativnost nanotehnologij. Slogan nanotehnoloških dnevov je: »srečanje s prihodnostjo«. Nanotehnološki dnevi so tudi srečanja gospodarstva in znanosti, namenjeni so tudi spodbujanju inovacij, tehnološkega razvoja in boljšemu uresničevanju Strategije pametne specializacije.

Sponzorji dogodka so bili: Kemijski inštitut v Ljubljani, Center odličnosti Nanocenter, SIS – EGIZ, Skylabs, EUREL, EKOSEN, ROTO, VRC d.o.o, Dobre rešitve d.o.o. Partnerji dogodka so bili: MIZŠ, MGRT, Institut Jožef Stefan, Center odličnosti NAMASTE, Nacionalni inštitut za biologijo v Ljubljani, Cosylab, FERI – Univerza v Mariboru, FE-Univerze v Ljubljani, Univerza v Novi Gorici, Univerza v Mariboru, Visoka šola za bioniko na Ptuju, Center za prenos tehnologij in inovacij, PIPISTREL, National instruments, Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, MakroTeam, VIVO catering. Medijski partner so bili: IRT 3000, KVADRATI, Finance, Ventil in Računalniške novice.

Objavo na Videolectures.net je sponzoriralo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Zbirko posnetkov vseh nanotehnoloških dni si lahko ogledate tukaj.

Categories

Uvodni nagovori

votesvotesvotesvotesvotes 1215 views, 06:27  
flagSlavnostni nagovorSlavnostni nagovor
Maja Brenčič Makovec Maja Brenčič Makovec

Predavanja

Reviews and comments:

Comment1 Jožef Perne, October 12, 2017 at 5:42 p.m.:

Škoda da smo ukinili Tehnološki zavod Semto, ki je premoščal "dolino smrti" in tudi razvil svojo metodo sodelovanja znanosti in industrije ODGOVORNO PARTNERSTVO. S projekti vodenimi po tej metodi sta profitirali obe strani.

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: