Sedem navad za ljubeč partnerski odnos

author: Maja Trampuž, Center kakovosti odnosov – Partnerska terapija
author: Andrej Trampuž, Charité - Universitätsmedizin Berlin, Bernstein Center for Computational Neuroscience Berlin, Humboldt University of Berlin
published: March 23, 2023,   recorded: March 2023,   views: 15
Categories

Slides

Related Open Educational Resources

Related content

Report a problem or upload files

If you have found a problem with this lecture or would like to send us extra material, articles, exercises, etc., please use our ticket system to describe your request and upload the data.
Enter your e-mail into the 'Cc' field, and we will keep you updated with your request's status.
Lecture popularity: You need to login to cast your vote.
  Bibliography

Description

Biti v dobrem partnerskem odnosu je glede na nekatere raziskave na prvem mestu seznama želja tako pri samskih kot pri ljudeh, ki so v partnerskem odnosu. A vendar je v partnerskem odnosu srečnih le pet odstotkov ljudi. Kako to, da pride do tega, kljub temu da so naše želje in namere drugačne? Izkaže se, da navadno ne gre za pomanjkanje dobrih namenov in vloženega truda, niti ne toliko za srečo pri izbiri partnerja, temveč je za dober partnerski odnos ključno razumevanje zakonitosti v partnerskih odnosih, pa tudi sebe in partnerja s te perspektive ter veščine in navade, ki v naše odnose prinašajo, kar si želimo. Dobra novica je, da lahko svoj partnerski odnos z ustreznim razumevanjem vzamemo v svoje roke že danes.

Link this page

Would you like to put a link to this lecture on your homepage?
Go ahead! Copy the HTML snippet !

Reviews and comments:

Comment1 Smith624, November 10, 2023 at 5:30 a.m.:

Interesantno razmišljanje o partnerskih odnosih! 🌟 Kljub dobrim nameram le 5% ljudi doživi srečo. Delite svoje misli ali izkušnje o ključu do uspešnega odnosa. Skupaj ustvarimo trdne in izpolnjujoče povezave!

https://jumpingshell.com/

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: