Javna razprava

published: June 24, 2010,   recorded: June 2010,   views: 2645
Categories

Related Open Educational Resources

Related content

Report a problem or upload files

If you have found a problem with this lecture or would like to send us extra material, articles, exercises, etc., please use our ticket system to describe your request and upload the data.
Enter your e-mail into the 'Cc' field, and we will keep you updated with your request's status.
Lecture popularity: You need to login to cast your vote.
  Bibliography

Link this page

Would you like to put a link to this lecture on your homepage?
Go ahead! Copy the HTML snippet !

Reviews and comments:

Comment1 Janez LAH, July 4, 2010 at 10:48 p.m.:

Vse je že temeljno napačno postavljeno. Gre za množico zmazkov v katerih deluje le klientelizem, politikantski akademizem in lobiranje za denar. Denar namenjate za svari s katerimi se resne oblasti ne smejo ukvarjati. Država naj ustavri pogoje za konkurenčno življenje vseh državljanov in inovacij bo na pretek.
Resna znanja te države ne zanimajo. Ustvarjate privilegirane skupine ljudi (Kučanova, Vaupotič in množica vaših), ki perejo in rabijo davkoplačevalski denar.
Potrebna je popolna ločitev profesure od raziskovalstva /(Visoke šole - fakultete). Raziskovalce, ki ne smejo biti hkrati profesorji, je potrebno popolnoma zvezati s prakso.
Potrebno je iskati znanstvenike z znanjem (neglede na akademske nazive), neglede na politično pripadnost. Tega ne počnete. Nihče ne išče novih spoznanj ampak pametne predloge preprosto prezrete. Zato sem se z vami nehal ukvarjati. Preprosto vas je potrebno onemogočiti in začeti s poštenim, iskrenim in pravičnim delom ter odnosom do novih prepoznavnih spoznanj.
Dvommim, da boste kdaj uspešni, saj že 20 let iz nekaj ustvarjate zgolj nič. Hvala....

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: