Nacionalni interes: Oblikovati in izpeljati strategijo jutrišnjih zmagovalcev

author: Špela Kučan, Slovenian Intellectual Property Office
published: June 24, 2010,   recorded: June 2010,   views: 4318
Categories

Slides

Related Open Educational Resources

Related content

Report a problem or upload files

If you have found a problem with this lecture or would like to send us extra material, articles, exercises, etc., please use our ticket system to describe your request and upload the data.
Enter your e-mail into the 'Cc' field, and we will keep you updated with your request's status.
Lecture popularity: You need to login to cast your vote.
  Bibliography

See Also:

Download slides icon Download slides: inovativna_slovenija2010_kucan_nio_01.pdf (1.6 MB)

Download slides icon Download slides: inovativna_slovenija2010_kucan_nio_01.ppt (1.1 MB)


Help icon Streaming Video Help

Link this page

Would you like to put a link to this lecture on your homepage?
Go ahead! Copy the HTML snippet !

Reviews and comments:

Comment1 Janez Lah, July 5, 2010 at 11:41 a.m.:

Vaš ekspoze - No coment.
Možnosti Slovenija že danes ima, s čimer je lahko jutri najboljša na tej Zemljici. Obstaja sistem, obstaja jasno dokazljivo spoznanje življenjskega smisla, obstaja tisto, kar v vseh dejavnostih, na vseh ravneh ustvari najboljše. Izumljanje (spoznavanje) tople vode ni potrebno, čeprav je potrebno. Ni potrebno, ker je tukaj! Je potrebno,ker le uporabno lahko koristimo za svoj največji življenski smoter in cilj, osvobojenost, večnost in vsemogočnost.
Sistema (vse je sistem) ne morete spremeniti ne vi, ne nihče drug. Lahko pa z njim živimo, dobro ali slabo, odvisno od nas samih. Vse je odvisno od nas samih. Razlika je le v tem, da dobro, iskreno, pravično prinaša srečo, laž, sprenevedanje, varanje pa prinaša slabo, umazano, nepravično, nesrečo.
Imamo sitem za dnevno 100% obvladovanje vsega kar s lahko dogaja, ali človek spozna, da se dogaja. Z obvladovanjem pride vse, tudi najboljše inovacije (če jih že hočete tako imenovati, vendar zgleda vzvišeno, zahtevno, težko). Človek potrebuje varnost in pravičnost, te pa v tej deželi ni od kar je na oblasti diskriminatorni lakomni komunistični kapitalizem, ki zatira, zastira in si prisvaja. Najhujše zlo našega sodobnega časa. Vendar so tudi temu šteti dnevi. Močno so mu šteti, ne na levo, ne na desno, ampak od NEPRAVIČNEGA IN SPRENEVEDAVEGA k PRAVIČNEMU IN ISKRENEMU! Slovenija je okužena z nepravičnostjo in lažjo, ki bosta na koncu "požrli" avtorje.
Stavim, da konferenca ne bo imela drugega učinka, kot je dosežen s tem, da se eni, na račun drugih, dokopljete do denarja za revna predavanja! Takšno delovanje je dejstvo in žalost Slovenije. Eni zaustavljajo kar sebe, po načelu, da bodo pri propadanju skupnosti propadli zadnji, kar si jemljejo v zadovoljstvo. To pa je primitivno pritlehno in samomorilsko delujoče!
Lepe pozdrave in srečo pri črpanju davkoplačevalskega denarja po poteh takšnih praktično neplodnih predavanj! Toda Slovenija je tudi naša!Ne bo elit, bo pravičnost!

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: