Event: Academic Organisations » Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS » Informativni dan "Razpisi 7. Okvirnega programa 2011 in priprava uspešne prijave z vidika pravnih in finančnih vprašanj" Informativni dan "Razpisi 7. Okvirnega programa 2011 in priprava uspešne prijave z vidika pravnih in finančnih vprašanj"

View orderType of content

 
 
 
 
 
 

Language

 
 
 
 
 
 
 

Year

From:
To:

 


...Search a Keyword

 
 
event header image

Informativni dan 2011 - Ljubljana   

Informativni dan "Razpisi 7. Okvirnega programa 2011 in priprava uspešne prijave z vidika pravnih in finančnih vprašanj"

V ponedeljek, 20. junija 2011, je na Fakulteti za družbene vede potekal informativni dan z naslovom »Razpisi 7. Okvirnega programa 2011 in priprava uspešne prijave z vidika pravnih in finančnih vprašanj«. Informativni dan sta organizirala Javna agencija za raziskovalno dejavnost RS in Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo. Udeležence je v imenu Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo uvodoma pozdravil dr. Tomaž Boh, Vodja sektorja za znanostveno politiko.

Informativni dan je bil posvečen razpisom v okviru 7. okvirnega programa, ki jih Evropska komisija načrtuje 20. julija 2011. Predvidena je objava razpisov v okviru vseh tematik programa Sodelovanje (Cooperation), razpisa za t.i. Starting Grant Evropskega raziskovalnega sveta programa Ideje (Ideas), akcije Marie Curie programa Ljudje (People) ter razpisov na področjih raziskovalnih infrastruktur, Znanost družbi ter Raziskave za dobrobit malih in srednjih podjetij programa Zmoglivosti (Capacities). Za dodatne informacije o predvidenih razpisih stopite v stik z nacionalnimi kontaktnimi osebami.

Nadaljevanje informativnega dne je bilo posvečeno izkušnjam ekspertov pri oblikovanju uspešne prijave z vsebinskih vidikov, kot tudi z vidika pravnih in finančnih vprašanj ter malim in srednjim podjetjem, ki jim Evropska komisija posveča posebno pozornost.

Categories
2588 views, 37:47  
flagRazpravaRazprava
Tomaž Boh, Irena Brinar, Peter Volasko Tomaž Boh, Irena Brinar, Peter Volasko

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: