Podjetje Cosylab: Spin-off IJS, ki je postalo vrhunsko mednarodno podjetje

author: Mark Pleško, Cosylab d.d.
published: Aug. 16, 2010,   recorded: May 2008,   views: 7409
Categories

Related Open Educational Resources

Related content

Report a problem or upload files

If you have found a problem with this lecture or would like to send us extra material, articles, exercises, etc., please use our ticket system to describe your request and upload the data.
Enter your e-mail into the 'Cc' field, and we will keep you updated with your request's status.
Lecture popularity: You need to login to cast your vote.
  Bibliography

Description

Skoraj 100% prihodkov podjetja je ustvarjenega na svetovnem trgu, kar je dokaz konkurenčne prednosti podjetja, zaposlenih in proizvodov. Nismo preprodajalci informacijske tehnologije, temveč profesionalni razvijalci in integratorji.

Cosylab je globalno podjetje z dobro poznano blagovno znamko na svojem področju. Med našimi kupci je večina velikih laboratorijev za pospeševalnike iz Evrope, ZDA, Avstralije in Japonske. Sodelujemo pri največjih nacionalnih in nadnacionalnih projektih. Razvijamo programsko opremo za pospeševalnike in teleskope, ki delujejo noč in dan ter zahtevajo zelo visoko stopnjo zanesljivosti delovanja. Z združitvijo akademskega znanja, profesionalnega odnosa do dela in že kar pregovorne fleksibilnosti smo pripravljeni na še tako zahtevne tehnološke izzive.

Cilje dosegamo z natančnim delovnim procesom in sposobnimi, lojalnimi in visoko motiviranimi zaposlenimi, ki brez težav delajo nadure in tudi ob koncu tedna, če le njihovo delo pripomore k zadovoljstvu kupca. Naša motivacija izvira iz zadovoljstva nad dobro opravljenim delom. Dobiček je pomemben za podjetje vendar pa ni glavni cilj, kateremu bi se posvečala vsa pozornost. Veliko smo investirali v človeške vire in načrtujemo, da bomo s tem še nadaljevali.

Link this page

Would you like to put a link to this lecture on your homepage?
Go ahead! Copy the HTML snippet !

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: