3 x 3 o razmišljanju

author: Nastja Mulej, New Moment Ljubljana
published: Dec. 25, 2019,   recorded: December 2019,   views: 260
Categories

Slides

Related Open Educational Resources

Related content

Report a problem or upload files

If you have found a problem with this lecture or would like to send us extra material, articles, exercises, etc., please use our ticket system to describe your request and upload the data.
Enter your e-mail into the 'Cc' field, and we will keep you updated with your request's status.
Lecture popularity: You need to login to cast your vote.
  Bibliography

Description

Nastjo Mulej verjetno že poznate, saj skupaj z Blanko Tacer že od januarja 2013 organizira dogodke s področja pozitivne psihologije. Kar se je začelo kot njun majcen boj proti nenehni negativnosti v družbi, je zraslo v 7 sezon predavanj v Cankarjevem domu, skoraj 4 celodnevne maratone predavanj v Ljubljani, 3 v Mariboru in 2 v Novi Gorici. Pri svojem delu se drži pravila svojega profesionalnega očeta Dragana Sakana: »Ne zna dete, šta je 300 kila, pa ih digne,« in neumorno uči posameznike, time in cele organizacije uporabljati možgane na nameren način, da bi s tem soustvarila tolerantno in inovativno družbo blagostanja.

A veste, s čem se začnejo vse besede in vsa dejanja? Če so besede dobronamerne in dejanja učinkovita, potem se zagotovo začnejo z razmišljanjem!

Z namernim razmišljanjem, ki poteka tako, da usmerjamo svoje zaznave in raziskujemo vsebino, o kateri se bomo šele na koncu odločili in jo izpeljali. In če hočemo to narediti s čim manj zamudami, popravki in konflikti, se je dobro naučiti razmišljati – (še) bolj ustvarjalno, učinkovito in usmerjeno! Na interaktivnem predavanju vam bomo pokazali nekaj trikov, kako.

Link this page

Would you like to put a link to this lecture on your homepage?
Go ahead! Copy the HTML snippet !

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: