Event: Academic Organisations » Prirodoslovni muzej Slovenije » Prirodoslovni muzej Slovenije predstavlja dva cikla predavanj z naslovom Sprehodi skozi vesolje in Živela evolucija! 2014 - Ljubljana Prirodoslovni muzej Slovenije predstavlja dva cikla predavanj z naslovom Sprehodi skozi vesolje in Živela evolucija! 2014 - Ljubljana

View orderType of content

 
 
 
 
 
 

Language

 
 
 
 
 
 
 

Year

From:
To:

 


...Search a Keyword

 
 
event header image

PMS predavanja 2014 - Ljubljana   

Prirodoslovni muzej Slovenije predstavlja dva cikla predavanj z naslovom Sprehodi skozi vesolje in Živela evolucija! 2014 - Ljubljana

Podrobnejše informacije na spletni strani PMS.

Categories

Cikel predavanj z naslovom Sprehodi skozi vesolje


Na šestih predavanjih vam bodo priznani slovenski strokovnjaki razkrili astronomski pomen arhitekture v majevskem mestu Tikal, poslušali boste zvočni zapis vesolja, se pobliže spoznali s kozmologijo, potovali skozi vesoljske črvine in merili razdalje. Nenazadnje se boste delčka vesolja tudi dotaknili. Soorganizator cikla predavanj je Portal v vesolje.

Cikel predavanj z naslovom Živela evolucija!


Na desetih predavanjih bodo priznani slovenski strokovnjaki spregovorili o različnih evolucijskih poteh, ki jih ubira življenje na našem planetu.

Reviews and comments:

Comment1 Janja Koprivsek, May 13, 2014 at 11:31 a.m.:

Pozdravljeni!
Prosim, če mi lahko sporočite, ali si bo predavanje dr. Katarine Marković z dne 8.5.2014 - ŽIVLJENJE NAŠEGA VESOLJA- tudi mogoče ogledati na vaših straneh?
Hvala in lep pozdrav,
Janja


Comment2 Davorin, November 6, 2014 at 8:19 p.m.:

Pozdravljeni,

mene pa zanima, zakaj je predavanje Zviti kristali - izjema ali pravilo, Mirjana Žorža zaklenjeno in se ne da videti? Ali si bo ta film mogoče ogledati?
LP, Davorin


Comment3 Vojko Pavčič, November 7, 2014 at 8:52 a.m.:

Pozdravljeni,

zaklenjeno predavanje Zviti kristali - izjema ali pravilo, dr.Mirjana Žorža. Tudi mene zanima, zakaj se tega predavanja ne da videti, saj gre za zelo zanimivo in strokovno predstavitev omenjene tematike.
Mogoče posneti material še ni obdelan ali...?

lp
Vojko


Comment4 Konrad Ajster, December 2, 2014 at 9:26 p.m.:

Pozdravljeni spoštovani!
O kristalih bi hotel le sporočiti, da kristali niso tako zdravju ugodni, ali celo koristni, ker vsak kristal ima svojo strukturo sestave v številu 6, ki pa se ravno ne ujema s človekovo strukturo, kateremu je najbližje število 4, česar pa kristali ne poznajo!
Kristali seveda energijsko cirkulirajo, kar ravno ni škodljivo, toda na osnovi svoje valovne dimenzije in oblike, lahko takšno valovanje bolj ali manj škoduje!
Kristali pa se dajo oblikovati in dimenzijsko obdelati, toda za to delo, je potrebno biotronsko znanje!

Moj lep pozdrav!
Konrad Ajster
Izumitelj in zasebni raziskovalec;
Škodljivih vplivov na človeka in okolico;
Avtor raziskave – »Biotronika nova veda«
http://sites.google.com/site/biotroni... RAZISKOVALNEGA DELA BIOTRONIKA NOVA VEDA!
http://sites.google.com/site/izumiini...

Write your own review or comment:

make sure you have javascript enabled or clear this field: